Nyhedsbrev 2021-2022

Kære medlemmer i Kunstforeningen faust.

Generalforsamlingen 2022 er udsat til den 29/4 2022.

Denne nytårshilsen skrives mens corona-smittetrykket stiger og stiger, og vi bliver rådet til at bruge vores sunde fornuft – ved ikke at mødes med for mange mennesker, lade os teste, hvis vi har symptomer eller er nær pårørende osv. osv. Så med baggrund i den nuværende coronasituation, som sundhedsmyndighederne mener bliver endnu værre i januar måned, er det besluttet at flytte GF for 2022 to måneder frem til sidste fredag i april måned – nemlig den 29/4. Sæt allerede nu et stort X i kalenderen! I vil selvfølgelig modtage en invitation til denne aften senere.

Vi håber, at vi til den tid trygt kan gennemføre en dejlig aften i hinandens selskab, hvor vi som vanligt skal begynde aftenen med at have lidt godt at spise ved de borde, som bestyrelsesmedlemmerne har dækket. Der vil blive ophængt kunst på væggene, som kunstneren vil fortælle om i løbet af aftenen. Kl .20.00 gennemføres GF ifølge dagsordenen, hvilket også betyder gevinstudlodning blandt alle vore medlemmer. Gevinsterne ER indkøbt: 15 stk. i alt. Gevinstliste vedhæftes dette NYHEDSBREV. Fotos af de indkøbte værker kan ses på www.kf-faust.dk og i FB-gruppen ”Kunstforeningen faust”.

Hermed sendes vore bedste ønsker om

Et Godt Nytår

På vegne af bestyrelsen i Kf-faust / Karen Degn