Nyhedsbrev og udstilling Oktober 2019

Nyhedsbrev – oktober 2019

Kære alle medlemmer.

Allerførst velkommen til nye medlemmer, som har indmeldt sig i Kf-faust hen over sommeren, det er vi glade for.

Siden sidst har vi brugt penge på indkøb af gevinster til udlodning på næste års GF, i skrivende stund er der i alt købt 13 gevinster, og der er også brugt penge på afholdelse af to galleriaftener med kunst, sang og musik, to aftener hvortil der har været en fin opbakning – tak for det.

Der har været nogle få, som har sat ”?” ved kontingentstørrelsen, som er 350,- kr pr medlem pr. år, en forhøjelse på 50 kr som blev vedtaget på GF for et par år siden. Emnet bliver igen sat på dagsordenen til GF i 2020.

Kunstforeningens hjemmeside har hen over sommeren været underlagt en vis oprydning, så den gerne skulle fremstå mere læsevenlig og overskuelig. Vi håber I kan lide det i ser nu på www.kf-faust.dk, det er vores mål, at gøre hjemmesiden brugervenlig, og håber selvfølgelig at den vil blive brugt.

Mangler du dit medlemskort for medlemskab i Kf-faust, kan du kontakte sekretær Anny Simonsen, som vil sørge for at du får ét.

Den sidste weekend i oktober måned – 26. + 27. – afholder kunstforeningen udstilling i Galleri faust i Finderup, hvor Anette har skrevet kontrakt med 9 spændende kunstnere, som vil vise os både keramik, bronce og malerier.

Kunstnerne er:

Lars Henning  Andersen  – Maleri – kommer fra  Fur

Karin Ulrich  – Maleri og Bronze – kommer fra  Roslev

Gundhild Ramsdahl  – Maleri –  kommer fra Stoholm

Dorte Øster – Keramik – kommer fra Viborg

Mai –Brit Olesen – Maleri – kommer fra Herning  / Årets plakatvinder ved Åbne Døre

Birgitte Steenbech- Maleri – kommer fra Karup  

Karen Kristensen- Keramik – kommer fra Skive

Liselotte Frode Sørensen – Maleri – kommer fra Hersom Hobro

Merete  Bay  – Maleri – kommer fra Viborg

Der holdes fernisering lørdag den 26. kl. 13.30, hvor kunstnerne vil være til stede, og hvor der desuden bliver underholdning af Inger med klaverspil.

Gratis entre.

På gensyn

P.v.a. bestyrelsen

Karen Degn